Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Στα πρότυπα των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων το MYKONOS RUNNING FESTIVAL είναι για όλους τους συμμετέχοντες μία πολυήμερη εμπειρία, που με βασικό άξονα τον αθλητισμό και τη συμμετοχή τους σε κάποιον από τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, παρέχει την ευκαιρία για ποιοτικό τουρισμό με παράλληλη συμμετοχή σε περιβαλλοντικές δράσεις, πολιτισμικά δρώμενα και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης παρέχει επίσης σημαντικές ευκαιρίες εμπορικής ανάπτυξης και προβολής για τους χορηγούς και υποστηρικτές της.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Το MYKONOS RUNNING FESTIVAL να τοποθετηθεί στο Παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα ως ένα γεγονός ανάλογο με την αναγνωσιμότητα και την αίγλη του ονόματος του νησιού, αποκτώντας συγκεκριμένη «ταυτότητα» αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα του τόπου, σύμφωνα με το όραμα και τη φιλοσοφία των διοργανωτών.

● Να καταγραφεί στη συνείδηση του κοινού ως αθλητικό, κοινωνικό, τουριστικό και επιχειρηματικό γεγονός πλήρως αξιοποιήσιμο για την αθλητική – κοινωνική προβολή του νησιού και της χώρας, συμβάλλοντας επιπλέον στην επιχειρηματική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής

● Να διαθέτει αγωνιστικό πρόγραμμα που θα καλύπτει όλες τις κατηγορίες των αθλουμένων και όλες τις ηλικίες. Πρωταθλητές-τριες, δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης και δρομείς με αναπηρίες, θα συμμετέχουν στη μεγάλη αθλητική και κοινωνική γιορτή.

● Η διοργάνωση να διαθέτει υψηλού επιπέδου πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, επιχειρηματικού, κοινωνικού, ψυχαγωγικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.

● Με οργανωτική φιλοσοφία την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ασφάλειας και υποστήριξης προς τους δρομείς κάθε ηλικίας και αγωνιστικής κατάστασης και την παροχή προς αυτούς άρτιων πακέτων συμμετοχής, να καταστεί διοργάνωση υψηλού επιπέδου, ώστε η αίσθηση των δρομέων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση της εμπειρίας τους, να είναι άριστη.